Producten

Op deze productenpagina van DataScore worden de producten van DataScore en de producten van derden die DataScore levert getoond. DataScore levert uitsluitend aan zakelijke klanten.

Mocht u naar aanleiding van de hier getoonde producten vragen hebben, of indien u meer informatie of een offerte wilt aanvragen, dan kan dat uiteraard. Contact opnemen met DataScore kan per e-mail  via Verkoop@DataScore.nl.
Kunt u momenteel niet mailen of wilt u liever gebruik maken van een invul formulier dan kan dit door hier te klikken, u opent dan een pagina op deze website waar u direct uw gegevens en vraag kunt ingeven.
De overige adres- en contact gegevens van DataScore B.V. vind u op de contact pagina.

Eigen producten

Maatwerk softwareMaatwerk software

DataScore is ooit begonnen, lang geleden, als een software bureau dat uitsluitend maatwerk software schreef.
En ondanks dat DataScore inmiddels veel verder is dan dat, zijn we onze roots natuurlijk niet vergeten. Natuurlijk maken wij nog steeds maatwerksoftware naar specificaties van de klant.
Begonnen in de DOS omgeving, maken we nu software voor de Windows, web en terminal based omgevingen.
We doen dit al jaren, we doen dit met ons hart en we doen het vooral goed!

DataParketDataParket

Een pakket voor de volledig administratieve afhandeling van het complete ordertraject voor de parketbranche, inclusief offertes, orders, planning, bestellingen, voorraadbeheer, aansturing medewerkers, facturering en management informatie.

DataConversieDataConversie

Een applicatie die elektronisch aangeleverde facturen, van willekeurige aanbieders, geschikt maakt om direct in te lezen in de financiële administratie.

DataReportingDataReporting

Dit is een maatwerk pakket waarmee op korte termijn en op eenvoudige wijze management informatie uit alle binnen een organisatie in gebruik zijnde systemen gerealiseerd kan worden.


Producten van Derden

NOD32 antivirus oplossingenNOD32 antivirus oplossingen

Nog niet zo heel bekend in Nederland, maar des te meer in onder andere de VS.
NOD32 is een van de meest toonaangevende antivirus programma's verkrijgbaar op de markt. Onder andere Microsoft maakt intern gebruik van NOD32!

Standaard Hardware en SoftwareStandaard Hardware en Software

Via de productwijzer aan de linkerkant van deze pagina kunt u specifieke informatie opzoeken over de standaard hardware en software die door DataScore geleverd wordt.

DataScore is leverancier en partner van onder andere HP, Microsoft, Intel, Symantec, 3Com, IBM en nog vele andere gerenomeerde bedrijven.