DataReporting

Dit is een maatwerk pakket waarmee op korte termijn en op eenvoudige wijze gecombineerde management informatie uit alle binnen een organisatie in gebruik zijnde systemen gerealiseerd kan worden.

Het komt u vast bekend voor: financiële gegevens in het ene systeem, verkoopinformatie in een ander systeem en de personele gegevens in het personeelsinformatiesysteem. En hoe u nu de juiste managementrapportages tevoorschijn tovert, díe gegevens waarop u uw beleid formuleert, dat weet niemand in het bedrijf.

Wij onderkennen dit probleem en besloten er een service voor te bieden. Een maatwerkservice waaruit na implementatie volledige managementrapportages rollen. Kant en klaar. En nog correct ook. Het toverwoord: DataReporting.

Met onze service DataReporting halen we bedrijven regelmatig ‘uit de brand’.
We kunnen relevante gegevens uit de verschillende systemen filteren, de data interpreteren en er in een kort tijdsbestek praktische en betrouwbare management rapportages van maken. Het is een op maat gemaakte rapportageservice. Voor veel bedrijven is dit dé oplossing om optimaal met ál hun gegevens om te kunnen gaan.
Tenslotte worden gegevens pas informatie als ze op de juiste wijze weergegeven, gecombineerd en inzichtelijk gemaakt worden.

Wilt u hierover meer informatie, wat de mogelijkheden zijn, en wat de kosten zijn?
Bel of mail ons gerust, of neem via dit formulier contact met ons op.

Terug naar de producten pagina