Maatwerksoftware

DataScore is ooit begonnen, in 1987, als een software bureau dat uitsluitend maatwerk software schreef.
En ondanks dat DataScore inmiddels veel verder is dan dat, zijn we onze roots natuurlijk niet vergeten. Natuurlijk maken wij nog steeds maatwerksoftware naar specificaties van de klant.
Begonnen in de DOS omgeving, maken we nu software voor de Windows, web en terminal based omgevingen.
We doen dit al jaren, we doen dit met ons hart en we doen het vooral goed!

DataScore heeft als huistaal Visual DataFlex. Visual DataFlex is een doorontwikkeling op DataFlex voor DOS, een 4e Generatie taal waar DataScore al vanaf de oprichting mee werkt.
Vanaf versie 2.2 voor DOS en Unix heeft DataScore applicaties ontwikkeld in DataFlex, en ook nu nog gebruiken we de huidige versie 11.x voor Windows en de Web Application Server.
Visual DataFlex is een bewezen omgeving, waar snel programmatuur in gebouwd kan worden naar de klant specificatie. Het draait op Microsoft omgevingen, met gebruikmaking van Microsoft klassen en objecten. Dit geldt zowel voor de Windows programmatuur als de Web programmatuur.
Visual DataFlex is database onafhankelijk, en kan op alle van de grote databases gebruikt worden, meestal met een native driver. Voor onder andere Oracle, Microsoft SQL-Server, DB2, MySQL en Pervasive SQL zijn native drivers beschikbaar.
Overige databases kunnen via ODBC binnen DataFlex benaderd worden.

Ook voor uw (onderhouds) projecten op DOS en console based applicaties (DataFlex 2.x, DataFlex 3.x) kan DataScore u uitstekend van dienst zijn. Onze programmeurs hebben hier jarenlange ervaring mee. Onze eerste eigen boekhoud pakket is reeds in 1987 ontwikkeld met behulp van dataflex 2.3b.
In de procedurele omgeving zijn met name met DataFlex 2.3 en DataFlex 2.3b vele applicaties ontwikkeld, waarvan enkele nu nog steeds gebruikt worden. DataFlex is al vanaf versie 3 voor DOS object georiŽnteerd en was hiermee koploper. DataScore heeft dan ook al ruime ervaring met object georiŽnteerd programmeren.

Visual dataflex wordt geleverd door Data Access Europe B.V. en is ontwikkeld door Data Access in Miami, USA.

Naast Visual DataFlex als huistaal, heeft DataScore ook aan projecten meegewerkt en opgeleverd gemaakt in Oracle (Designer), Lotus Notes / Domino, Windows.Net omgevingen, asp websites en php websites.

Onze rapportages en management info worden vooral gemaakt met behulp van Crystal Reports, waarmee DataScore al werkt vanaf versie 4. Ook met de Crystal Reports server en Crystal Vision kunnen de medewerkers van DataScore uitstekend overweg.

De programmeurs van DataScore zijn beschikbaar voor complete trajecten op klant specificatie basis die wij in house of bij de klant op locatie uitvoeren. Maar ook voor detacherings trajecten, waarbij onze programmeur of programmeurs bij u in uw eigen project ingezet worden hebben wij mensen beschikbaar.

Behalve voor het maken van maatwerk software, op specificatie van de klant, kunnen de medewerkers van DataScore ook voor u dienen als projectmanager in ontwikkeltrajecten en specificatietrajecten op financieel, logistiek en administratief gebied.

Voor meer informatie staan hier de contactgegevens van DataScore,

Terug naar de producten pagina